Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Potentiel ny skælkarperekord

Hej alle,

At vi har skarpe karpefiskere i foreningen er vist ingen hemmelighed. Joachim Fabricius er en af dem og han beviste det forleden, hvor det lykkedes ham at fange en skælkarpe, der potentielt er ny danmarksrekord.

Joachim beretter:

Hold nu op for en tur. Claus Banholtz, Zlatan Delic og undertegnede har virkelig fået efteråret at føle de seneste dage. Storm, regn og kolde nætter. Alt det der varsler, at nu starter karpefiskeriet for alvor efter sommerens hede. Men hvad gør det, når man bliver belønnet for anstrengelserne? På vores seneste tur landede jeg min drømmefisk. En tyk skælkarpe på hele 20,83 kilo!! En fisk der slår den danske skælkarperekord med 430 gram, og som netop er sendt til godkendelse hos rekordudvalget. Til november vil der således blive taget stilling til om fisken kan godkendes som ny dansk rekord på baggrund af den anvendte vægt og dokumentation i form af målebåndsfotos osv. Jeg lover jo altid Zlatan, at jeg vil nævne ham i disse fangstberetninger, og dette bliver ingen undtagelse. Aldrig har jeg set en mand, så upåvirket over en så stor en fisk. Søvnunderskud som spædbarnsfar bevares – men bare at kunne lægge sig direkte ind og sove videre 30 sekunder efter at vi havde landet fisken, uden så meget som at ryste på hånden. Det kalder jeg iskoldt politiarbejde. Med denne næsten fordobling af min tidligere skælkarpe-PR kan jeg vist ikke forlange mere af denne sæson…

Kæmpe tillykke med den imponerende skælkarpe, som jeg håber bliver godkendt af rekordudvalget. Om ikke andet bliver den svær at slå i foreningens årets fisker konkurrence.

Man kan læse mere om fangsten på Fisk & Fris hjemmeside:

https://fiskogfri.dk/potentiel-ny-dk-rekord-for-skaelkarpe/

Knæk & Bræk

Klaus