Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Hyggefiskeri med overraskelse

Hej alle,

Så kom der lige en fangstberetning fra Marcus Krag, der har været på hyggefiskeri med en ven.

Marcus beretter:

Der har ikke været meget tid til fiskeri her henover sommeren, men jeg nåede dog lige en kort tur den 19. august med en kammerat i en privat sø. Det var egentlig bare noget hyggefiskeri med en jigstang i et lidt for kraftigt blæsevejr, men lige som jeg mindst ventede det, så kunne jeg pludselig mærke en tung aborre, der rystede med hovedet for enden af min line. Efter en kort fight kom en pænt stor aborre til overfladen og jeg fik hurtigt nettet under den. Den målte 47 cm, men vejede desværre kun 1.540 g. Jeg vil gerne tilmelde den til årets fisker. 

Stort tillykke med den seriøse søaborre og mange tak for beretningen.

Knæk & bræk

Klaus