Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Flot 5+ brasen og en sort suder til Marcus

Hej alle,

Så kom der en spændende fangstrapport fra Marcus Krag, der har fået luftet medegrejet.

Marcus skriver:

Den 28 maj fik jeg muligheden for lige at klemme 3 timers målrettet fiskeri ind i dagens program. Desværre først fra kl. 10 om formiddagen, hvilket lidt senere på sæsonen kunne have betydet en ren nultur. Heldigvis havde maj været ret kold og jeg regnede derfor med, at dagfiskeriet ikke var dømt ude. 

Allerede efter 5 minutter havde jeg den første suder på land. Nu var dagens fiskeri mest tænkt efter brasener, men man skal ikke klage over fisk på pladsen. En times tid inde i fiskeriet fik jeg et godt hug på tre bundfiskede maddiker og jeg kunne sikkert og roligt lande en flot brasen på 5,4 kg. Dagen var reddet, men søen havde mere at byde på, da jeg efter lidt over 2 timers fiskeri fik den mørkeste suder jeg længe har fanget.

En flot hunfisk på 2,68 kg. Jeg kunne måske have presset yderligere et par timers fiskeri ind, men valgte at tage hjem med et stort smil til familien. 


Stort tillykke med fiskene, der begge er tilmeldt årets fisker konkurrencen. Sjovt som der pludselig bliver fanget sorte sudere med farvemutation indenfor samme uge. Måske den samme som den Zlatan senere fangede?

Knæk & bræk

Klaus