Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Flot tegnet aborre og et par sandarter

Hej alle,

Vind- og vejrudsigterne fra FCOO, DMI og YR så rigtig fornuftige ud mandag og tirsdag i denne uge, hvilket medførte, at jeg tog et par impulsive fridage. Gedderne er som bekendt fredet i april, så målet var store aborrer med det lette kastegrej og måske en stor sandart på vertikalstangen.

Der drives desværre et intensivt erhvervsfiskeri på begge søer, som skulle besøges, og der er derfor blevet langt mellem snapsene de seneste år. Alligevel lykkedes det at finde enkelte fisk, hvoraf en håndfuld af dem ville lege med. Største aborre fra mandagens fiskeri var 48 cm og vejede 1,62 kg, mens det blev til en enkelt sandart på 5,1 kg og 80 cm. Hertil kom et par gedder, der ikke vidste, at de var fredede.

Det var heller ikke just nemt at finde fisk om tirsdagen i den anden sø, men det blev da til en trunte af en sandart på 4,0 kg og kun 71 cm. En stak halvkilos aborrer og et par gedder ville også hilse på.

Alle fisk blev naturligvis genudsat.

Knæk & bræk

Klaus