Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Tissø leverer fortsat

Hej alle,

På trods af et temmelig hårdt erhvervsfiskeri på Tissø efter sandart kan der fortsat gøres fine fangster af andre arter, heriblandt aborrer og gedder. Thomas Ratzlaff var i sidste uge en tur på søen med makkeren René Letvad.

Thomas beretter:

Jeg var på Tissø hele dagen, hvor jeg sammen med René, høvlede aborrer ind på jigs. Hertil et par 5+ gedder, som fightede helt sindssygt. René ramte bl.a. 2 fine aborrer på +1 kg.

Selv måtte jeg nøjes med masser af halvkilos.

Aborre på 0,5 kg og gedde på 5,7 kg bedes tilmeldt årets fisker konkurrencen.

Godt fisket – og et stort tillykke med fangsterne, der nu er tilmeldt årets fisker konkurrencen, hvor Thomas nærmer sig Niels og Joachim, der ligger henholdsvis nr. 1 og nr. 2. Der bliver helt sikkert spænding i konkurrencens sidste fase inden nytår.

Knæk & bræk

Klaus