Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Fladfisk fra Obelix

Hej alle,

Så har Lars Romby Nielsen, bådinspektør for alujollerne Asterix og Obelix, været på spil igen. Denne gang tog han en kort tur med Obelix fra Rungsted Havn.

Lars beretter:

Dejlig dag på vandet med Obelix i går. Mange gode flade. De små spiste børsteorm og kyllingehjerter, mens dem med størrelse på, alle tog rød gulp børsteorm på den øverste krog! Tog ca. ti fisk med hjem og smed lige så mange ud igen.

Lars fortæller endvidere, at han egentlig ville være taget ud fra Helsingør, men da vinden skiftede og tog lidt til i løbet af natten, valgte han i stedet at tage ud fra Rungsted og fiske strækket ned af mod Vedbæk. Lars fiskede på ca 5-7 meter vand. Bemærk at kortet er Kraks søkort, som man gratis kan se via appen.

Turen var ifølge Lars ved at ende i lystfisker-skilsmisse. Som han skriver: Da jeg havde fået de første ti flade ombord, havde min kone stadig ikke fået nogen. Hun var lidt muggen. Heldigvis nåede hun at få to styk, før dagen var forbi. 

Tillykke med fangsterne. Godt når man kan hente fladfisk til fryseren lige udenfor døren, og ikke mindst godt at konen også fik fisk.

Knæk & bræk

Klaus