Kategorier
Artikler Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Endnu en flot aborre fra Store Vejle Å

Hej alle,

Marcus Krag har fanget mange store ferskvandsfisk igennem tiden, og er startet ganske godt op i 2020.

Marcus skriver:

Hej Klaus,

Trods familieforøgelse i slutningen af 2019 og en indlæggelse, som vores lille familie godt kunne have været foruden, er det alligevel lykkedes mig at komme lidt ud i starten af 2020. Det er blevet til et par småture til St. Vejle å, som på det seneste har været meget svær, men med forholdvis store fisk. Det er blevet til en håndfuld aborrer over kiloet op til 1520 g fanget på min seneste tur den 15. januar. Den vil jeg gerne tilmelde årets fisker. 

Vh

Marcus Krag

Stort tillykke med familieforøgelse og fangst. Surt med indlæggelse, men håber at alt er godt igen. Store Vejle Å har i denne efterårs-/vintersæson allerede leveret mange rigtigt store aborrer. Det er dog lidt bekymrende for fremtiden, at der ikke er mange aborrer i de mindre størrelser. De lokale peger på, at det sandsynligvis er skarver, der også her er skurkene, og bl.a. derfor burde reguleres.

Knæk & nræk

Klaus