Kategorier
Artikler Forsidenyt Nyheder Nyheder

Invitation til foredrag om pighvarfiskeri fra båd

Hej alle,

I samarbejde med Danmarks Sportsfiskerforbund (DSF) inviteres alle interesserede (dvs. både medlemmer og ikke-medlemmer) til en aften med Tore Svendsen, hvor han vil fortælle om sit fiskeri efter pighvar. Foredraget vil blive afholdt torsdag den 7. november kl. 19.30 – 21.30 i Fiskehuset, Byvejen 10, 2990 Nivå.

Tore har igennem de senere år brugt mange timer på at fiske pighvar fra sin båd. Foredraget kommer til at indeholde en masse om, hvor man skal lede efter pighvar, noget om hvilke tackler og grej der skal bruges, og ikke mindst hvordan man rent praktisk fisker efter dem.

Tilmelding er nødvendig og skal ske til undertegnede på mailadressen klaus@vestergaard.mail.dk

Vel mødt

Klaus