Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Kilosmakrel og knurhane til Joachim

Hej alle,

Joachim fortsætter i fin stil med at fiske løs. Denne gang på Øresund.

Joachim skriver:

En super dag på øresund med både sild, makrel, sej, torsk og knurhane. Ud fra de mange både på vandet var der ingen tvivl om, at det var på nordsiden af Hven det skete. Vi valgte dog grundet høj søgang at lægge os på østsiden, hvor der var læ. Her havde vi nogle gode drev, der kastede alle ovenstående arter af sig. Jeg kørte med to flådstænger efter båden, hvilket i samme drev gav to store makrel – hvor den største trak saltervægten ned på kilosmærket. Dermed ny PR. Desuden blev det til en lille knurhane på sildeforfang. 
Senere fik vi mulighed for at lægge os om på nordsiden, hvor det blev til en god spand sild og atter flere makrel. 

Tillykke til Joachim med fangsterne, der lige akkurat bringer ham i spidsen af årets fisker konkurrencen foran Thomas Ratzlaff og Jacob Nygaard.

Knæk & bræk

Klaus