Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Rimtesjov i Susåen og Tryggevælde Å

Hej alle,

Specimenfisker Marcus Anders Krag fisker hvert forår målrettet efter gydetunge rimter, og har også været afsted i år.

Marcus skriver:

Hej Klaus, 

Jeg vil gerne tilmelde en rimte på 1.880 g fanget i Susåen ved Næstved den 28. marts. Jeg har måttet sande, at mit normale fokus på rimterne i den sidste uge af marts og første uge af april ikke er gældende, når foråret har været så varmt. Jeg var ganske enkelt for sent ude – 18 rimter fra Tryggen og 27 stk. fanget i Susåen, men ikke en eneste over 2 kilo. Fisken på billedet ser tyk ud, men den er i virkeligheden helt udleget. Teknik er underordnet, hvis timingen er forkert. Jeg kan dog glæde mig over, at min søn fik sin første rimte på en tur til Tryggen i går. 

Vh

Marcus Krag

Tillykke til Marcus og tak for beretning. Rimten er tilmeldt årets fisker konkurrencen, og bliver formentlig ikke slået senere i år. Herligt at Marcus´ søn er med på tur og får fisk. En rimtefisker er helt sikkert født.

Knæk & bræk

Klaus