Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Store rovfisk til NÅL-junior

Hej alle,

Peter Fog Pedersen, en af vore dygtige juniorer, havde en vild tur forleden, hvor det både blev til en PR-gedde på 119 cm og 12,88 kg og en PR-aborre på 46 cm og 1,4 kg.

Peter har sendt en lille beretning:

Turen var egentlig efter aborrer, men efter et par timer kom det store hug pludselig. Min skalle var på vej ind i en gren ude på midten af søen, så jeg valgte at trække den stille og roligt ind. Ca. lidt over halvvejs falder hugget. Til at starte med tror jeg, at det er en stor aborre, men efter lidt tid kan jeg godt mærke, at det er en stor gedde. Da jeg ser den første gang begynder mine ben for alvor at ryste. Efter en lang fight på ca. 7-8 minutter med lange udløb røg den endelig i nettet. Hvilken kæmpe lettelse! Helt sikkert en dag jeg sent vil glemme.
Den store aborre fangede jeg på en lille agnfisk i samme sø.
Mvh
Peter Fog Pedersen
Et kæmpe tillykke herfra til Peter med de flotte fangster. Det er sjældent at man som junior fanger en så stor gedde fra land, da det kræver kølighed under udtrætning og landing. Ofte mistes de helt store ved at krogholdet ryger, krogene rettes ud eller at de sætter sig i træer eller siv.
Knæk & bræk
Klaus