Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Mere optakt til geddekonkurrencen søndag den 14. maj kl. 7-12

Hej alle

En meget kort eftermiddagstur på Svanesøen, den næststørste af lergravssøerne, resulterede igår i 7 gedder til Peter Møller og undertegnede. Den ene af de fangne gedder var pæn, dvs. +5 kg. Den tog en klassiker, nemlig en leddelt rødhvid Hi-Lo wobler.

Fangsterne lover godt for søndagens geddekonkurrence, hvor 1. præmien er et gavekort til Hvidovre Sport på 500 kr. Der er en del andre grejpræmier bl.a. sponseret af Forst & Jagthuset i Lyngby, så mød op i tidsrummet 7-12.

Alle der bare fanger en gedde over 50 cm er garanteret en præmie. Der må maksimalt fiskes med to stænger efter gedder og jollerne i de to største søer må sammen med flyderinge ikke benyttes under konkurrencen. Fiskeriet er naturligvis catch & release, hvor det eneste der kræves er, at fangeren måler længden inden udsætning. Hver fisker kan tilmelde sin største gedde. Der vil være bonuspræmier til dem der også får samlet affald under konkurrencen.

Vi mødes ved busstoppestedet i bunden af den lange sø lidt før kl. 7. For de mindre morgenfriske er det dog også muligt bare at støde til op af formiddagen. Konkurrencen slutter kl. 12, og kl. ca. 12.15 er der præmieoverrækkelse samme sted som vi starter.

Vel mødt

Klaus