Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Aborresats i sukkervejr gav pote

Hej alle

Når vejrudsigten lover nul vind, høj sol og ikke mindst en fin barometerstand, så er det bare med at tage en fridag og tage på Esrum Sø. At dagen så giver storaborrer på 1,48 og 1,73 kg er bare prikken over det berømte i:-)

Aborren på 1,48 kg og 48 cm blev fanget på en jig med et ekstra tungt hoved, mens den største på 1,73 kg og 50 cm blev fanget på en lille levende skalle fisket på et paternostertackel og langsomt trukket afsted ved brug af den frontmonterede elmotor.

Havde der været lidt vind, havde strategien været anderledes, idet vi så bare havde drevet afsted over de listige knolde og steder med interessante bundforhold.

Den største aborre tilmeldes naturligvis Esrum Open, hvor vi her i slutspurten er ved at tilkæmpe os de afgørende point.

Hvis der tilfældigvis skulle være andre medlemmer, der kunne finde på at tage på Esrum Sø i vores jolle i Sørup Havn, så vær opmærksom på, at havnen har slukket for strømmen i forbindelse med vinterens komme, og at du derfor selv skal medbringe eget ekkolod/plotter samt batteri til elmotoren. Jollen vil blive taget på land til opbevaring og rengøring når vejrudsigten lover frostvejr flere dage i streg. Både i lørdags og idag var der is i det inderste bassin, men dog tynd nok til at sejle igennem uden problemer.

Knæk & bræk

Klaus