Kategorier
Fangstrapporter

Trolling Master Bornholm 2011 m.v.

Hej alle

Fik via formanden lige en fangstmelding fra Frank Daugaard, som naturligvis skal videreformidles:

Min kammerat Michael og jeg var på Bornholm og skulle deltage i Trolling Master Bornholm 2011 som startede onsdag.

I dagene op til “trænede vi” jo naturligvis og fik 7 laks, med den største på 12 kg taget af undertegnede 🙂

De 7 laks vejede 12 kg, 8 kg, 6 kg og 5 kg. Vi genudsatte herudover 3 stk.

I Trollingmasters fik vi på førstedagen, hvilket kun er en “halv dag”, dvs. fiskeri i 5-6 timer, en laks på 12,230 kg. Der var 2-3 meter bølger, så det var “spændende”, at få denne fight overstået på 25 minutter, mens man blev kastet lidt rundt i båden, men det gik heldigvis. Fangsten medførte en foreløbig 4. plads efter dag 1.

Dag 2-3 i konkurrencen blev aflyst pga. for store bølger, iøvrigt en helt rigtig beslutning af ledelsen. På dag 1 gik 20-25 både nemlig ind igen efter ca. 30 min og ca. 40 både gik i nødhavn på den anden side af øen.

Dag 4 lørdag var sidste dag.

Vi fik 1 time mere at fiske i pga. aflysningerne på dag 2-3, så vi startede kl 6.00 og fiskede til kl. 18.

Vi var selvfølgelig helt oppe og køre, fordi vi lå nr. 4 og vi fangede da også 2 laks mere til indvejning, men kun på ca. 5,5 kg og 3,5 kg.

Den største laks der blev fanget i konkurrencen var kun på ca 14,5 kg, hvilket kan tilskrives de to aflyste dage og mange bølger dag 1.

Trods dette blev der på den korte tid, der var i konkurrencen, fanget rekordmange laks, nemlig ca. 400 stk til indvejning (dvs over 62 cm).

Vi sluttede som nr. 10 i største fisk kategorien og nr. 35 som bedste båd ud af 245, så det er vores bedste resultat i de 4 år jeg har været med. Med 10 laks fanget var det vel ok:-)

Jeg kan kun anbefale Trolling Master Bornholm, super professionelt arrangement, TV-dækning og samtidig er det jo en dejlig ø:-)

http://www.tv2bornholm.dk/trolling/

Stort tillykke fra undertegnede, der en dag må se at få prøvet Trolling Master konkurrencen.

Af øvrige fangster der er tikket ind i mailen kan nævnes en fra Erik Winther:

Hvis det ikke er for sent, vil jeg tilmelde en ørred fanget under broen i Nivå den 2. april. Havørred var sølvblank og vejede 2,2 kg og 65 cm. Herudover fangede jeg 9 gedder til geddepremieren i Farum Sø søndag den 1. maj. Den største var på 2,5 kg.

Knæk & bræk

Klaus