Projektet i Usserød Å samt opstart af foreningsaftener

 

 

Hej alle

Så er projektet i Usserød Å godkendt og økonomien er på plads. Mandag morgen har vi et opstartsmøde, og tirsdag morgen går gravemaskinen i gang. Vi kender ikke omfanget af det manuelle arbejde, som vi skal stå for, men mød op i waders onsdag eftermiddag den 1. oktober, så skal der nok være noget at hjælpe med.

Vi skal bl.a. jævne stenene ud som gravemaskinen har lagt ud i åen.

Det kan godt være, at der ikke bliver så meget arbejde, men mød op alligevel. Det er et projekt som vi har ønsket os i mange år og som vil være til glæde for os alle sammen i forhåbentlig mange år frem.

Du kan på det medsendte link se, hvad det er vi skal hjælpe med.

http://www.youtube.com/watch?v=N8jYOEqmSDM

Vi ses ved åen

Carsten

PS: Torsdag den 2. oktober starter vi op i Fiskehuset med foreningsaftener som sædvanlig kl. 19.30.