Usserød Å-dagen søndag den 18. september

Til orientering vil der imorgen søndag den 18. september blive afholdt Usserød Å-dag. Dagen er arrangeret af Fredensborg Kommune og vores forening har fået fornøjelsen af at stå på post 6, hvor vi skal fortælle lidt om fiskeriet i åen og åens fisk i tidsrummet kl. 13-17. Bjarne Dueholm vil sammen med undertegnede deltage fra foreningens side, men alle medlemmer er meget velkomne til at kigge forbi posten, der er placeret ved jernbanebroen, hvor åen løber under.

På nedenstående links mv. vil du kunne finde relevant information, herunder selve ruten.

usser%c3%b8d%c3%a5dagen-ruten

Vel mødt!

Bjarne & Klaus

Kæmpe makrel til Louis fra Øresund

Juniorleder Zlatan Delic har efterhånden været ude en del gange med Zimba i løbet af sommeren. På mange af disse ture har han inviteret foreningens juniorer med, hvilket har givet anledning til mange flotte fangster. Således også i onsdags, hvor det på en eftermiddags-/aftentur lykkedes at fange rigtig mange makreller. Største på hele 1,22 kg blev fanget af Louis Dam Jespersen, men både Peter Fog Pedersen og Rasmus Schandorf samt Zlatan fik mange og store makreller. De fleste fanget på flåd og sildestrimmel.

louis

Læs resten

Peter fanger flot søaborre, mens Erik får en god ørred i åen

To af foreningens juniorer, Peter Fog Pedersen og Kristoffer Kindberg, var i mandags på fisketur. Det blev der følgende lille beretning ud af:

Hej Klaus

Igår var Kristoffer og jeg igen taget den lange tur ud til søen, hvor vi også var i sidste uge for at jagte aborrer. Da vi ankommer og har fået rigget til, går der ikke lang tid, så har Kristoffer fast fisk, en aborre på ca 500 gram. Kristoffer fik så en til på ca, samme størrelse. Og så blev det min tur med en rigtig fin aborre på 970 g. Vi får så en masse små. Men ud af det blå dykker mit flåd. Jeg griber stangen og giver modhug. Jeg kan mærke det er en god fisk. Efter lidt tid ligger den i nettet, og jeg siger til Kristoffer, at det kunne være en ny PR det var det så også. En flot fed aborre på 1,3kg.

14316065_660434710773239_895092596_o

Langebonanza og torskekrig

Hermed endnu en af de mange nyheder fra foreningens lukkede Facebook gruppe, som jeg mener, at flere medlemmer og andre gæster på hjemmesiden bør høre om. Ion skrev følgende:

Lars Johansen (der i parantes bemærket også er medlem af foreningen) og manden selv er lige nu på vej hjem fra Nordsøen efter langebonanza og torskekrig på Bodil. Resultatet blev PR til Lars på lange 5,5 kg og torsk op til 9,0. Selv nappede jeg 26 langer op til 9,9 kg (!) og torsk op til 9,8 kg (!). Irriterende størrelser men fine fisk.