Ny facilitet: Beslag til frontmonteret elmotor

Hej alle

Et universalbeslag til frontmonteret elmotor er nu anskaffet til foreningen. Det opbevares i Fiskehuset og kan bookes via bookingkalenderen på hjemmesiden. Det passer perfekt til alujollerne Asterix & Obelix, men kan også lånes til andre foreningsjoller fra eksempelvis vores egen forening (jollerne i lergravene), LF, SU eller Fiskeringen.

Jeg gætter på, at vi især får beslaget og foreningens frontmonterede elmotor brugt en del i løbet af sommeren sammen med alujollerne, når der kommer gang i brakvandsgedderne. Gedderne glimrer p.t. ved deres fravær på de kendte pladser, men de skal nok være tilbage i løbet af sensommeren eller senest til efteråret.

Knæk & bræk

Klaus

Esrum Sø gedder til juniorerne

Hej alle

Så kom der lige en turberetning fra Kristoffer Kindberg. Han skriver:

Esrum Sø
Klaus, Marius og undertegnede var taget afsted på Esrum for at få en gedde eller to. Planen var at dørge og efter at den første stang var sat, gik der ikke mindre end 5 min før der var en gedde, der havde taget agnen. Fordi Klaus og jeg var så venlige, lod vi Marius tage den første. Der blev taget billeder og den blev vejet til 5,96 kg.

Læs resten

SCC 2017 ( Swedish Carp Challenge )

Hej alle

Vore medlemmer Claus og Anders har igen i år været til karpekonkurrence i Sverige. Claus skriver:

SCC 2017 ( Swedish Carp Challenge )

Er lige hjemvendt fra 4 dage i Sverige til de uofficielle svenske mesterskaber i karpefiskeri, som vi jo var så “heldige” at vinde i 2016 .
Efter 4,5 time i bilen ankommer vi til søen som er ca 2/3 af Furesøen i areal. Når at kigge på et par pladser og lægge taktik inden vi skal slå lejr for natten. Vi skal mødes kl. 12 næste dag til lodtrækning om pladserne .
Vi trækker som nr 8 ud af 16 hold og desværre medfører det, at vi må langt ned på vores prioteringsliste for at finde et ledigt nummer. Vi trækker plads 14, som er i det fjerneste hjørne af søen.

Læs resten

Stor bækørred fra Holme Å til Erik Walther Nielsen

Hej alle

Så kom der endnu en rapport fra Erik Walther Nielsen. Han skriver:

Hej Klaus,
Var på den årlige søster/fætter tur her Kristi Himmelfart til Holme Å med overnatning og god middag på Hovborg kro. Og nogle siger der ikke er fisk i Holme Å og dem der er, er små. Det passer ihvertfald ikke, da jeg snuppede en bækørred på 51 cm og 1,54 kg.

Læs resten

13 kilos gedde til Peter Møller

Hej alle

Der er blevet taget godt med fisk af medlemmer her i maj. Således har Peter Møller haft et temmelig godt geddefiskeri på en større sø i lokalområdet. De tre største gedder, der alle blev fanget på agnfisk, vejede henholdsvis 8, 9 og helt forrygende 13 kg. Sidstnævnte er PR, så et stort tillykke til ham.

Læs resten