Ask fanger flere småfisk bl.a. en tobis på 30 g

Hej alle,

Ask skrev lige igen, da han fik fisket lidt mere:

Hej Klaus

Et par tilføjelser – vi var ude i dag og fiske lidt i Øresund, og herfra vil jeg herme tilmelde skrubbe på 560 gram, og tobis på 30 gram. Jeg fik også en monster fjæsing på 400 gram i det jyske som jeg glemte i farten.

Skrubben på billedet ovenfor var en af dagens mindre.

Mvh

Ask Peter Futtrup

En af foreningens juniorer, Peter Fog Pedersen, var forleden på et karussesats. Det gav bl.a. en fin en af slagsen på 510 g.

Den ryger sammen med en karusse på 800 g og en makrel på 910 g fanget af Zlatan også ind på årets fisker listen.

Alle fisk som medlemmer kan tilmelde foreningens årets fisker konkurrence er som udgangspunkt de fisk, som også findes på den officielle rekordliste, der findes på hjemmesiden www.fiskerekorder.dk. Vi har så i foreningen valgt at P&T fiskene regnbueørred og stør samt saltvandsfiskene sild og fjæsing ekstraordinært også kan tilmeldes. Mikrofisk kan dermed ikke tilmeldes, selvom det sikkert for nogle (bl.a. Ask:-) er sjovt at fange dem. Skrubben og fjæsingen, som Ask fangede kan dermed tilmeldes, mens det ikke gælder for tobisen på 30 gram. Reglerne er ikke hugget i granit, så er der gode argumenter for at flere fisk skal kunne tilmeldes er de velkomne.

Knæk & bræk

Klaus

 

Langebonanza og torskekrig

Hej alle,

Hermed endnu en af de mange nyheder fra foreningens lukkede Facebook gruppe, som jeg mener, at flere medlemmer og andre gæster på hjemmesiden bør høre om. Ion skrev følgende:

Lars Johansen (der i parantes bemærket også er medlem af foreningen) og manden selv er lige nu på vej hjem fra Nordsøen efter langebonanza og torskekrig på Bodil. Resultatet blev PR til Lars på lange 5,5 kg og torsk op til 9,0. Selv nappede jeg 26 langer op til 9,9 kg (!) og torsk op til 9,8 kg (!). Irriterende størrelser men fine fisk.

Læs resten

PR gedde og første gedde på jerkbait til Marius på tur til brakvandet

Hej alle,

Torsdagens gode tur gav mod på mere, og lørdag fik alujollen så endnu en tur i brakvandet. Da Rasmus og Louis begge var forhindret i at tage med, var det en anden af foreningens skrappe juniorfiskere, nemlig Marius Dam Jespersen, som kom med på tur. Han havde vist ligesom Peter Fog Pedersen en rigtig god tur, idet han dels fangede en ny PR gedde på 6,55 kg, og dels fik sin første gedde på sit nyindkøbte jerkbaitsæt.

Læs resten

Peter gav seniorerne baghjul i brakvandet

Hej alle,

For at give lidt ekstra at konkurrere om, havde jeg lovet drengene, som var med på mandagens størtur, at tage den, som fangede den største, med på geddefiskeri i brakvandet på min førstkommende tur. Den, som fangede den næststørste, ville være den næste i rækken og så fremdeles. Som det kan læses i forrige artikel vandt Peter Fog Pedersen konkurrencen, og det var derfor også ham, som var med torsdag den 14. juli.

Læs resten