Bule tur med Fyrholm enkelte ledige pladser

Buletur med Fyrholm.

Jeg har tryllet lidt med Fyrholms kalender og fundet frem til 2, lørdages morgenture hvor Lars Pryds som vi alle kender vil gøre sit bedste til at vi finder og fanger de store vintertorsk.

www.facebook.com/pages/Fyrholm

Der er tale om bule ture.

Jeg har foreløbig:                Lørdag i uge 4, d. 24-01-2015 kl. 07-12 1 ledig plads                                                                                    Lørdag i uge 7, d. 14-02-2015 kl. 07-12 1 ledig plads

Begge ture koster 400.- pr. person og jeg har bestil 12 pladser på hver tur.

Jeg vil være der begge dage som personale på båden, og hver torsdag inden turene vil jeg på klubaftenerne give råd og vejledning til dem der måtte være i tvivl omkring bulefiskeriet.

NB.:

Turene skal være betalt ved bindene tilmelding senest 3 uger før dato for fisketur. Til Bjarne via hjemmesidens konto nummer.

Jeg tilbyder gerne at stå som kontakt person og sørge for tilmelding, tilbagemelding og betaling på dagene.

Datoerne her, med denne skipper, fås ikke bedre!

Jeg vil se frem til, mange gode ture i klubmedlemmernes selskab, såfremt der er stemning for sundet med den absolut skrappeste skipper på feltet.

Fiskehilsner

Ion